domingo, 1 de marzo de 2009

1r Clínic C.T.S.J.Abadesses: "La natació en el triatló"

El passat dissabte 21 de febrer, el C.T.S.J.Abadesses va realitzar un clínic de natació amb el títol: ‘La natació en el triatló’, on el vaig posar ha disposició dels assistents alguns aspectes característics de la natació com a segment específic dins d’una triatló, a diferència de la natació propia en piscina.



Després de l’explicació teòrica pertinent, es va realitzar una part pràctica i on els assistents, van realitzar uns exercicis específics de natació, aprofitant per corregir alguns dels aspectes tècnics de cadascun dels assistents al clínic.

Aquest clínic ha estat realitzat gràcies a la col·laboració del C.T.Sabadell, que va cedir les instal·lacions per realitzar dites sessions teòric-pràctiques. Entre els assistents, hi ha hagut gent tant del Sant Joan com socis de la mateixa instal·lació.

Certament ha estat una nova experiència per a mi i molt gratificant, ja que he pogut aprofitar per compartir els meus coneixements i la meva experiència de tots aquests anys de pràctica esportiva amb un grup de gent interessada, tant per la pròpia millora de la seva tècnica nedant, com per les diferències que es poden trobar alhora de nedar dins del segment de natació en una triatló.

1 comentario:

Oscarjet dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.